CyberGhost

Kaiken kattava edullinen VPN!

Tästä pidämme
 • Ei käyttäjälokeja
 • Yli 5 500 palvelinta 90 maassa
 • Netflix ja torrentit toimii
 • Kill Switch -toiminto
Perusominaisuudet
 • Hinta: 2,45€/kk
 • Rahat takaisin takuu: 45 päivää
 • Asiakaspalvelu: 24/7
 • Laitteet: android, ios, windows, mac, linux

CyberGhost

Vuonna 2011 Romaniassa perustettu CyberGhost tarjoaa erinomaiset VPN:n perusominaisuudet, kilpailukykyiset hinnat ja pääsyn monille estetyille sivustoille. Tätä nykyä CyberGhostilla on jo 30 miljoonaa käyttäjää ja yli 5 500 palvelinta 90 maassa. Monet sen palvelimista tukee suoratoistopalveluiden, kuten Netflixin, käyttöä. Myös torrenttien lataaminen onnistuu CyberGhostilla. AES-256-salaus pitää huolen siitä, että tietosi pysyvät turvassa ulkopuolisilta tahoilta.

Kuten halvemmalta VPN:ltä saattaa odottaakin, puutoksiakin toki löytyy. Nopeudet eivät aina yletä alan huipputasoon, ja CyberGhost on myös saanut runsaasti negatiivista palautetta käyttäjiltään. Hintaansa nähden kyseessä on kuitenkin erinomainen VPN, jota kannattaa kokeilla. CyberGhost tarjoaa 24 tunnin ilmaisen kokeilujakson sekä 45 päivän rahat takaisin -takuun, joten voit perua sopimuksesi, jos tulet katumapäälle. Halvimmillaan CyberGhost VPN maksaa vain 2,75 $/kk (tämän hetkisen kampanjan mukaan). Tässä artikkelissa tutustumme tarkemmin siihen, minkä tasoisen VPN:n pikkurahalla oikein saa.

CyberGhostin tärkeimmät ominaisuudet:

 • Vahva salaus
 • yli 5 500 palvelinta 60 maassa
 • Sallii Netflixin käytön ja torrenttien lataamisen
 • Käytettävissä 7 laitteella
 • Hyvä hintalaatusuhde
 • Kill Switch -toiminto
 • Ei käyttäjälokeja eikä vuotoja.

Tuotteet ja hinnat:

Tällä hetkellä CyberGhost tarjoaa kolme erilaista hinnoittelumallia:

 • 1 kuukausi: 12,99 $/kk
 • 18 kuukautta: 2,75 $/kk (kampanjahinta)
 • 6 kuukautta: 7,99 $/kk

Onko CyberGhost turvallinen?

CyberGhostin päätarkoitus on suojata WiFi:n käyttöäsi, piilottaa IP-osoitteesi ja pitää nettikäyttäytymisesi anonyymina. Tämä VPN kattaa kaikki tärkeimmät turvallisuusstandardit – se käyttää alan parasta AES-256-salausmenetelmää, jotta laitteesi pysyy turvassa ja tietosi salassa ulkosilta tahoilta sekä hyökkäyksiltä. Yhtiön sijainnista Romaniassa on myös hyötyä siinä mielessä, että tietojasi ei jaeta pyynnöstä muiden maiden tiedustelupalveluille. Romania ei kuulu esimerkiksi 14 Eyes -liittoumaan, joten CyberGhost on näin ollen turvassa ulkopuolisten valtioiden syyniltä.

Monet VPN-yhtiöt lupaavat olla pitämättä käyttäjälokeja, mutta rikkovat kuitenkin lupauksensa asiakkaan tietämättä. CyberGhost kuitenkin näyttää ottavan tämän asian erityisen vakavasti ja vannoo käyttäjäehdoissaan, ettei se pidä asiakkaistaan minkäänlaisia käyttäjälokeja. Lisäbonuksena CyberGhost on tehokas VPN DNS- ja IP-vuotoja vastaan. Testeissä IP-osoite on pysynyt täysin suojattuna, eikä mitään vuotoja ole päässyt läpi. Vielä kun tähän huipputurvalliselta vaikuttavaan VPN:ään lisätään erinomainen käytettävyys ja helpot asetukset, CyberGhost alkaa vaikuttaa lyömättömältä vaihtoehdolta.

CyberGhostin nopeus ja suorituskyky

VPN:n nopeus on usein se tekijä, joka saa joko käyttäjät ilahtumaan tai vihastumaan. Kukaan ei varmastikaan halua käyttää VPN:ää ollenkaan, jos se hidastaa laitteen yhteyttä merkittävästi. Tavallisen surffailun aikana kannattaa tietysti valita läheinen ja nopea palvelin, mutta katsellaksesi USA:n Netflixiä, joudut etsimään Yhdysvalloissa sijaitsevan palvelimen. VPN:n nopeuksiin vaikuttavat monet tekijät, joten käyttäjien on hyvä itse testata, onko nopeus riittävä heidän omia tarpeitaan varten. CyberGhostin nopeuksista on saatu vaikka minkälaisia tuloksia ja arvosteluja – sekä kehuja että valituksia. Keskimäärin CyberGhost ei kuitenkaan tarjoa mitään päätähuimaavia nopeuksia, mutta se kompensoi tätä monilla muilla ominaisuuksillaan.

Kattava määrä palvelimia ja geo lokaatioita takaa sen, että valinnanvaraa sijainnin suhteen on riittävästi. CyberGhost on myös erinomainen valinta Netflixin ja torrenttien ystäville, sillä monet sen palvelimista on optimoitu näitä palveluita varten. Valitettavasti CyberGhost ei kuitenkaan toimi Kiinassa maan kireiden tietoturvalakien takia. Kiinassa erinomaisesti toimiva ExpressVPN vetää siis tässä kategoriassa pitemmän korren.

CyberGhostin käyttö

Tavalliselle netinkäyttäjälle VPN:n voi kuulostaa monimutkaiselta asialta, ja juuri tästä syystä VPN-palvelut panostavatkin helppokäyttöisyyteen. CyberGhostin lataaminen ja avaaminen käy muutamassa minuutissa käyttöjärjestelmästä riippumatta. Ohjelman avattuasi huomaat, kuinka suoraviivainen ja yksinkertainen ulkoasu tekee VPN:n käyttämisestä helppoa. Perusominaisuuksia voi kuka tahansa tavallinen netinkäyttäjä hallita, ja kokeneemmille datailijoille on myös tarjolla monia lisäasetuksia.

CyberGhost on saatavilla seuraaville käyttöjärjestelmille ja laitteille:

 • Windows
 • Mac
 • Android
 • iOS.

CyberGhost on nostanut pikkuhiljaa sallittujen laitteiden määrää – nyt VPN toimii samanaikaisesti jopa seitsemän laitteen kanssa. Tämä on suuri edistysaskel firmalta, joka salli alkujaan vain yhden laitteen samanaikaisen käytön. Jos palvelu reistailee tai VPN:n käytöstä ilmenee kysyttävää, saat helposti yhteyden CyberGhostin asiakastukeen live chatin kautta.

CyberGhost kokemuksia

Edullinen ja monipuolinen CyberGhost kilpailee ehdottomasti VPN-markkinoiden herruudesta. Tämä VPN toimii juuri niin kuin sen odotetaan toimivan, eli se suojaa tietosi ja turvaa yksityisyytesi tehokkaasti. Lisäksi Netflixin ja torrenttien ystävät pääsevät kiertämään estoja ja maantieteellisiä rajoituksia. Palvelimissakin riittää valinnanvaraa, sillä CyberGhostilla on yli 3 500 palvelinta 60 maassa. Nopeudet vaihtelevat niin paljon sijainnin ja muiden tekijöiden mukaan, että tästä asiasta on turha vetää mitään sen tarkempaa johtopäätöstä. CyberGhost kokemuksia VPN:n nopeuteen liittyen on saatu sekä puolesta että vastaan.

CyberGhostin yleinen käytettävyys on erinomaisella tasolla, ja tämä VPN soveltuu niin aloittelijoille kuin myös kokeneemmillekin käyttäjille. Asiakastukeen saa myös helposti yhteyttä live chatin kautta.

Jos et ole vielä täysin vakuuttunut tästä VPN:stä voit aina kokeilla sitä 45 päivän rahat takaisin -takuun turvin. Kun olet varmistanut pitäväsi CyberGhostista, saat tilattua sen puoleksi vuodeksi hintaan 7,99 $/kk tai 18 kuukaudeksi hintaan 2,75 $/kk (tämän hetken kampanjahinta).

Plussa ja miinukset:

+ Edullinen ominaisuuksiinsa nähden

+ Paljon palvelimia ja geo lokaatioita

+ Erittäin turvallinen

+ Ei asiakaslokeja eikä DNS- ja IP-vuotoja

+ Netflix ja Torrenttien lataaminen

+ Selkeä ja helppokäyttöinen

– Nopeudessa raportoitu ongelmia

– Kuukausihinta melko korkea.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *