ExpressVPN
VPN Vertailu » ExpressVPN

ExpressVPN

Erikoistarjous: 12kk + 3kk ILMAISEKSI!

Pidämme näistä

 • Yli 2 000 palvelinta 94 maassa
 • Erinomaiset latausnopeudet
 • Netflix ja torrentit toimii
 • Kill Switch -toiminto

Perusominaisuudet

 • Hinta: 8,32$/kk
 • Rahat takaisin takuu: 30 päivää
 • Asiakaspalvelu: Live Chat (Eng)
 • Laitetuki: android, ios, windows, mac, linux

ExpressVPN on ollut kuuma puheenaihe tietoturvapiireissä jo jonkin aikaa ja syystäkin, sillä tämä VPN-palvelu lupaa kaiken kattavan paketin, jota on vaikea päihittää. Kuinka hyvä ExpressVPN sitten oikein on? Selkeästikin se on vakuuttanut monet käyttäjät ja kivunnut VPN-arvostelujen kärkisijoille.

Se täytyy todeta, että ExpressVPN on monia kilpailijoitaan kalliimpi, mutta korkeaan hintaan on myös syynsä. Tämä VPN ei nimittäin jätä mitään aukkoja täyttämättä – yli 2 000 palvelinta yli 90 maassa, latausnopeudet ja suojaus ovat huippuluokkaa sekä Netflixin käyttökin on mahdollista. Kaiken lisäksi helppokäyttöisyys ja mainio asiakastuki tuovat ExpressVPN:lle lisäpisteitä.

Lähdetäänpä siis katsomaan, mitä markkinoiden parhaisiin VPN-palveluihin kuuluva ExpressVPN pitää sisällän.

ExpressVPN:n tärkeimmät ominaisuudet:

 • 2 000 palvelinta 94 maassa
 • Varma IP-osoitteen salaus
 • Erinomaiset latausnopeudet
 • P2P/torrenttien lataaminen ja Netflix
 • Kill Switch -toiminto
 • Käyttäjäystävällinen VPN
 • 24h-asiakaspalvelu.

Tuotteet ja hinnat:

ExpressVPN tarjoaa asiakkailleen kolme eri tilausvaihtoehtoa:

 • 1 kuukausi: 12,95 $/kk (30 päivän rahat takaisin -takuu)
 • 15 kuukautta: 6,67 $/kk, sisältää kolme ilmaista kuukautta (30 päivän rahat takaisin -takuu)
 • 6 kuukautta: 9,99 $/kk (30 päivän rahat takaisin -takuu).

Onko ExpressVPN turvallinen?

Vuonna 2009 perustettu ExpressVPN International Ltd. toimii Brittien Neitsytsaarilta käsin. Vaikka yhtiön sijainti saarivaltion veroparatiisissa saattaakin hämmentää joitakin käyttäjiä, tästä ei kannata kantaa huolta – kyseessä on yksi markkinoiden luotettavimmista VPN-palveluita ja Neitsytsaarten tietoturvalainsäädäntö tuo VPN:n palveluille myös tiettyjä etuja. ExpressVPN käyttää OpenVPN-yhteyksissään parasta mahdollista AES-256-salausta. Samaa tietojen salausmenetelmää käyttävät mm. CIA ja FBI, eli voit olla varma siitä, että yksityisyytesi pysyy turvattuna.

ExpressVPN:llä on myös tiukka käytäntö käyttäjälokeja vastaan. Yhtiö lupaa olla pitämättä lokeja käyttäjiensä IP-osoitteista, selaushistoriasta ja DNS-tiedoista. Neitsytsaarten lain mukaan yhtiön ei tarvitse säilyttää tietoja asiakkaistaan, ja tämä lisää osaltaan ExpressVPN:n yleistä turvallisuutta.

Kill Switch -toiminto turvaa myös netin käyttöäsi siinä tapauksessa, että yhteytesi katkeaisi. Tietosi pysyvät Kill Switchin ansiosta turvassa myös katkenneen yhteyden aikana, eikä mitään vuotoja pääse näin ollen sattumaan.

ExpressVPN:n nopeus ja suorituskyky

Yksi VPN:n tärkeimmistä ominaisuuksista on ehdottomasti sen nopeus. Jos VPN hidastaa merkittävästi nettiyhteyttä, siitä ei ole paljoakaan hyötyä käyttäjälle. ExpressVPN ei tuota pettymystä nopeuksiensa suhteen. Se kuuluu markkinoiden nopeimpiin VPN:iin tarjoten erinomaiset latausnopeudet ympäri maailmaa. Monien eri palvelinten testeissä latausnopeudet ovat pudonneet vain hieman alkuperäisestä, kun taas monilla muilla VPN-palveluilla latausten hidastuminen on häiritsevä ongelma. Suorituskykyä parantaa myös laaja palvelinvalikoima – yli 2 000 palvelinta 148 kohteessa ja 94 maassa takaa sen, että löydät varmasti haluamasi sijainnin. Voit siis helposti muuttaa tai piilottaa IP-osoitteesi mielesi mukaan, sillä valinnanvaraa riittää.

Yksi ExpressVPN:n bonuksista on myös se, että se sallii torrenttien lataamisen ja Netflixin käytön. Monet kilpailevat VPN:t eivät näitä ominaisuuksia tarjoa eri maiden lainsäädäntöjen ja rajoitusten takia, joten tässä ExpressVPN:llä on siis selkeä kilpailuetu. Netflix estää nykyään sinnikkäästi VPN:ien käyttöä, mutta monet ExpressVPN:n palvelimista pystyvät kiertämään Netflixin maarajoitukset.

ExpressVPN:n käyttö

Erinomaisen suojauksen lisäksi ExpressVPN on myös panostanut VPN-palvelunsa helppokäyttöisyyteen. Kaiken tasoiset käyttäjät on otettu hyvin huomioon. Tilin avaaminen käy käden käänteessä – valitse vain maksutapa ja anna sähköpostiosoitteesi. Kun olet vahvistanut rekisteröitymisesi, kaikki on valmista ja voit ottaa VPN:n käyttöösi. ExpressVPN-ohjelman keskeltä tarvitsee vain klikata vihreää ”Connect”-painiketta, ja suojattu yhteys on luotu. Voit sen jälkeen käydä muuttamassa sijaintitietojasi ja tarkastelemassa tarjolla olevia palvelimia.

ExpressVPN on saatavilla seuraaville käyttöjärjestelmille ja laitteille:

 • Windows
 • Mac
 • Android
 • iOS
 • Linux
 • Erilaiset reitittimet.

ExpressVPN:ää voi käyttää samanaikaisesti kolmen laitteen kanssa. Tämän voisi mainita pienenä miinuksena, sillä monet muut VPN:t sallivat jopa 5–7 laitteen samanaikaisen käytön. Kokeneempien käyttäjien iloksi ExpressVPN tarjoaa useita edistyneempiä asetusmahdollisuuksia, kuten erilaisia protokollia, Kill Switch -toiminnon ja paljon muuta.

ExpressVPN kokemuksia

ExpressVPN kuuluu ehdottomasti markkinoiden parhaisiin VPN-palveluihin, ja sitä voidaankin suositella lämpimästi kaikenlaisille käyttäjille. Tietojen suojaus on huippuluokkaa, ja latausnopeudet ovat kohdallaan. Yhtiöllä on yli 2 000 palvelinta 94 massa, joten vaihtoehdot eivät lopu heti kesken. ExpressVPN kokemuksia parantaa myös erinomainen asiakastuki, joka palvelee asiakkaitaan kellon ympäri, sekä VPN-palvelun helppokäyttöisyys. Toisin kuin monet muut VPN:t, ExpressVPN kiertää Netflixin maarajoitukset ja sallii myös torrenttien lataamisen.

Vaikka ExpressVPN onkin monia kilpailijoitaan kalliimpi, on se varmasti monille hintansa väärti.

Saatavilla on jopa 30 päivän rahat takaisin -takuu, eli jos et ole tyytyväinen palveluun, et myöskään joudu maksamaan siitä. Halvimmillaan ExpressVPN on saatavilla 15 kuukauden tilauksella, jolloin kuukausihinnaksi tulee vain 6,67 $. Ei siis kovinkaan paha investointi luotettavasta ja kaiken mahdollisen kattavasta VPN:stä!

Plussa ja miinukset:

+ Monipuolisuus ja käyttäjäystävällisyys

+ Laaja palvelinverkosta (2 000 palvelinta 94 maassa)

+ Kill Switch -toiminto

+ Kiertää Netflixin rajoitukset ja sallii Torrenttien lataamisen

+ Tehokas tietovuotoja vastaan

+ Latausnopeudet huippuluokkaa

+ Ei asiakaslokeja

– Kuukausittaisen tilauksen hinta korkea

– Toimii vain kolmella laitteella samaan aikaan.

Jätä omat kokemukset ja arvio

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *