ExpressVPN

Erikoistarjous: 12kk + 3kk ILMAISEKSI!

Tästä pidämme
 • Yli 2 000 palvelinta 94 maassa
 • Erinomaiset latausnopeudet
 • Netflix ja torrentit toimii
 • Kill Switch -toiminto
Perusominaisuudet
 • Hinta: 8,32$/kk
 • Rahat takaisin takuu: 30 päivää
 • Asiakaspalvelu: Live Chat (Eng)
 • Laitteet: android, ios, windows, mac, linux

ExpressVPN

ExpressVPN on ollut kuuma puheenaihe tietoturvapiireissä jo jonkin aikaa ja syystäkin, sillä tämä VPN-palvelu lupaa kaiken kattavan paketin, jota on vaikea päihittää. Kuinka hyvä ExpressVPN sitten oikein on? Selkeästikin se on vakuuttanut monet käyttäjät ja kivunnut VPN-arvostelujen kärkisijoille.

Se täytyy todeta, että ExpressVPN on monia kilpailijoitaan kalliimpi, mutta korkeaan hintaan on myös syynsä. Tämä VPN ei nimittäin jätä mitään aukkoja täyttämättä – yli 2 000 palvelinta yli 90 maassa, latausnopeudet ja suojaus ovat huippuluokkaa sekä Netflixin käyttökin on mahdollista. Kaiken lisäksi helppokäyttöisyys ja mainio asiakastuki tuovat ExpressVPN:lle lisäpisteitä.

Lähdetäänpä siis katsomaan, mitä markkinoiden parhaisiin VPN-palveluihin kuuluva ExpressVPN pitää sisällän.

ExpressVPN:n tärkeimmät ominaisuudet:

 • 2 000 palvelinta 94 maassa
 • Varma IP-osoitteen salaus
 • Erinomaiset latausnopeudet
 • P2P/torrenttien lataaminen ja Netflix
 • Kill Switch -toiminto
 • Käyttäjäystävällinen VPN
 • 24h-asiakaspalvelu.

Tuotteet ja hinnat:

ExpressVPN tarjoaa asiakkailleen kolme eri tilausvaihtoehtoa:

 • 1 kuukausi: 12,95 $/kk (30 päivän rahat takaisin -takuu)
 • 15 kuukautta: 6,67 $/kk, sisältää kolme ilmaista kuukautta (30 päivän rahat takaisin -takuu)
 • 6 kuukautta: 9,99 $/kk (30 päivän rahat takaisin -takuu).

Onko ExpressVPN turvallinen?

Vuonna 2009 perustettu ExpressVPN International Ltd. toimii Brittien Neitsytsaarilta käsin. Vaikka yhtiön sijainti saarivaltion veroparatiisissa saattaakin hämmentää joitakin käyttäjiä, tästä ei kannata kantaa huolta – kyseessä on yksi markkinoiden luotettavimmista VPN-palveluita ja Neitsytsaarten tietoturvalainsäädäntö tuo VPN:n palveluille myös tiettyjä etuja. ExpressVPN käyttää OpenVPN-yhteyksissään parasta mahdollista AES-256-salausta. Samaa tietojen salausmenetelmää käyttävät mm. CIA ja FBI, eli voit olla varma siitä, että yksityisyytesi pysyy turvattuna.

ExpressVPN:llä on myös tiukka käytäntö käyttäjälokeja vastaan. Yhtiö lupaa olla pitämättä lokeja käyttäjiensä IP-osoitteista, selaushistoriasta ja DNS-tiedoista. Neitsytsaarten lain mukaan yhtiön ei tarvitse säilyttää tietoja asiakkaistaan, ja tämä lisää osaltaan ExpressVPN:n yleistä turvallisuutta.

Kill Switch -toiminto turvaa myös netin käyttöäsi siinä tapauksessa, että yhteytesi katkeaisi. Tietosi pysyvät Kill Switchin ansiosta turvassa myös katkenneen yhteyden aikana, eikä mitään vuotoja pääse näin ollen sattumaan.

ExpressVPN:n nopeus ja suorituskyky

Yksi VPN:n tärkeimmistä ominaisuuksista on ehdottomasti sen nopeus. Jos VPN hidastaa merkittävästi nettiyhteyttä, siitä ei ole paljoakaan hyötyä käyttäjälle. ExpressVPN ei tuota pettymystä nopeuksiensa suhteen. Se kuuluu markkinoiden nopeimpiin VPN:iin tarjoten erinomaiset latausnopeudet ympäri maailmaa. Monien eri palvelinten testeissä latausnopeudet ovat pudonneet vain hieman alkuperäisestä, kun taas monilla muilla VPN-palveluilla latausten hidastuminen on häiritsevä ongelma. Suorituskykyä parantaa myös laaja palvelinvalikoima – yli 2 000 palvelinta 148 kohteessa ja 94 maassa takaa sen, että löydät varmasti haluamasi sijainnin. Voit siis helposti muuttaa tai piilottaa IP-osoitteesi mielesi mukaan, sillä valinnanvaraa riittää.

Yksi ExpressVPN:n bonuksista on myös se, että se sallii torrenttien lataamisen ja Netflixin käytön. Monet kilpailevat VPN:t eivät näitä ominaisuuksia tarjoa eri maiden lainsäädäntöjen ja rajoitusten takia, joten tässä ExpressVPN:llä on siis selkeä kilpailuetu. Netflix estää nykyään sinnikkäästi VPN:ien käyttöä, mutta monet ExpressVPN:n palvelimista pystyvät kiertämään Netflixin maarajoitukset.

ExpressVPN:n käyttö

Erinomaisen suojauksen lisäksi ExpressVPN on myös panostanut VPN-palvelunsa helppokäyttöisyyteen. Kaiken tasoiset käyttäjät on otettu hyvin huomioon. Tilin avaaminen käy käden käänteessä – valitse vain maksutapa ja anna sähköpostiosoitteesi. Kun olet vahvistanut rekisteröitymisesi, kaikki on valmista ja voit ottaa VPN:n käyttöösi. ExpressVPN-ohjelman keskeltä tarvitsee vain klikata vihreää ”Connect”-painiketta, ja suojattu yhteys on luotu. Voit sen jälkeen käydä muuttamassa sijaintitietojasi ja tarkastelemassa tarjolla olevia palvelimia.

ExpressVPN on saatavilla seuraaville käyttöjärjestelmille ja laitteille:

 • Windows
 • Mac
 • Android
 • iOS
 • Linux
 • Erilaiset reitittimet.

ExpressVPN:ää voi käyttää samanaikaisesti kolmen laitteen kanssa. Tämän voisi mainita pienenä miinuksena, sillä monet muut VPN:t sallivat jopa 5–7 laitteen samanaikaisen käytön. Kokeneempien käyttäjien iloksi ExpressVPN tarjoaa useita edistyneempiä asetusmahdollisuuksia, kuten erilaisia protokollia, Kill Switch -toiminnon ja paljon muuta.

ExpressVPN kokemuksia

ExpressVPN kuuluu ehdottomasti markkinoiden parhaisiin VPN-palveluihin, ja sitä voidaankin suositella lämpimästi kaikenlaisille käyttäjille. Tietojen suojaus on huippuluokkaa, ja latausnopeudet ovat kohdallaan. Yhtiöllä on yli 2 000 palvelinta 94 massa, joten vaihtoehdot eivät lopu heti kesken. ExpressVPN kokemuksia parantaa myös erinomainen asiakastuki, joka palvelee asiakkaitaan kellon ympäri, sekä VPN-palvelun helppokäyttöisyys. Toisin kuin monet muut VPN:t, ExpressVPN kiertää Netflixin maarajoitukset ja sallii myös torrenttien lataamisen.

Vaikka ExpressVPN onkin monia kilpailijoitaan kalliimpi, on se varmasti monille hintansa väärti.

Saatavilla on jopa 30 päivän rahat takaisin -takuu, eli jos et ole tyytyväinen palveluun, et myöskään joudu maksamaan siitä. Halvimmillaan ExpressVPN on saatavilla 15 kuukauden tilauksella, jolloin kuukausihinnaksi tulee vain 6,67 $. Ei siis kovinkaan paha investointi luotettavasta ja kaiken mahdollisen kattavasta VPN:stä!

Plussa ja miinukset:

+ Monipuolisuus ja käyttäjäystävällisyys

+ Laaja palvelinverkosta (2 000 palvelinta 94 maassa)

+ Kill Switch -toiminto

+ Kiertää Netflixin rajoitukset ja sallii Torrenttien lataamisen

+ Tehokas tietovuotoja vastaan

+ Latausnopeudet huippuluokkaa

+ Ei asiakaslokeja

– Kuukausittaisen tilauksen hinta korkea

– Toimii vain kolmella laitteella samaan aikaan.

Käyttäjien kokemuksia

 1. Jani sanoo:

  ExpressVPN on kyllä toiminut ihan moitteetta. Ensisijaisesti itse käytän Netflixin vilkuiluun, ja toissijaisesti tarvitsen projekteja varten eri jenkkiosavaltioiden IP-osoitteita.

  Jenkki-Netflix pyörii todella hyvin, vaikka osa IP:istä onkin jo tunnistettu niin ettei katselu toimi. Siitä vain valitsemaan jokin vähemmän kaluttu osavaltio, ja yhteys ei pätki ollenkaan. Vaihtoehtoja riittää.

  Toinen käyttötarkoitus taas toimii paljon paremmin kuin esim Freedomella, jolla saa valittua vain ympäripyöreitä ”East Coast” tms osoitteita. Myöskään NordVPN ei vedä vertoja, sillä osavaltiokohtaisen osoitteen löytäminen on asetettu vähän liian vaivalloiseksi. Expressillä valinta on tehty niin yksinkertaiseksi, etten usko koskaan vaihtavani, vaikkakin jotkin satunnaiset osavaltiot puuttuvat.

  Käyttäjän arvosana: 5/5

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *