RusVPN

RusVPN ei jaa tietojasi. Surffaa anonyymisti!

Tästä pidämme
 • Yli 383 palvelinta 30 eri maassa
 • Asiakastuki avoinna 24/7
 • RusVPN ei tallenna tietojasi
Perusominaisuudet
 • Hinta: 2,99$ / kk
 • Rahat takaisin takuu: 30 päivää
 • Asiakaspalvelu: -
 • Laitteet: android, ios, windows, mac, linux

RusVPN

RusVPN tarjoaa asiakkailleen turvallisempaa nettisurffailua ja ennen kaikkea helppoutta. Yritys on rekisteröity Dominican liittovaltioon, mutta se tarjoaa palveluitaan ympäri maailman. Sillä on yli 338 palvelinta 30 eri maassa viiden mantereen alueella. Tämä takaa palvelun turvallisuuden, sillä kun menet nettiin, VPN muodostaa yhteyden jonkin yhteisessä käytössä olevan palvelimen kautta. Palvelu takaa turvallisen netin käytön missä tahansa itse oletkin ilman, että IP-osoitettasi voidaan tunnistaa. RusVPN ei myöskään säilytä käyttäjien lokitietoja, joten kaikki toiminta- ja yhteystietosi ovat täysin turvassa. Toiminnassa käytetään luotettavaa alustaa, mikä takaa palvelun turvallisen käytön heti, kun tilauksesi on tullut voimaan ja olet ladannut sovelluksen laitteellesi.

Oletko miettinyt tarpeeksi internetin käytön turvallisuusasioita? Palomuurit ja virustorjuntaohjelmat pitävät haittaohjelmat poissa koneeltasi, ja ne suojaavatkin sinua tiettyyn pisteeseen saakka vallan maniosti. Yksityisyyttä ne eivät kuitenkaan sinulle takaa, vaan sen varmistamiseksi tarvitset VPN-palvelun. VPN eli Virtual Private Network tarkoittaa suomeksi käännettynä virtuaalista erillisverkkoa, joka yhdistää vähintään kaksi, mutta yleensä useamman laitteen yhteen suojatun yhteyden avulla. Tällaista verkkoa on yleisesti käytetty yritysmaailmassa, kun tietyn yhtiön koneet on haluttu yhdistää yhteen verkkoon niin, että ulkopuolisilla ei ole pääsyä jaettuihin tietoihin. Nyt samanlainen palvelu on myös yksityisten henkilöiden tavoitettavissa. RusVPN on yksi parhaista palveluntarjoajista, joka huolehtii siitä, että turvallisuutesi ja anonymiteettisi on suojattuna.

RusVPN:n tärkeimmät ominaisuudet:

 • Yli 383 palvelinta 30 eri maassa takaavat palvelun turvallisuuden.
 • Asiakastuki on avoinna 24/7.
 • RusVPN ei tallenna tietojasi.
 • Tämän sovelluksen lisäosat ovat saatavina ilmaiseksi selaimellesi.

RusVPN tarjoaa asiakkailleen kolme eri tilausvaihtoehtoa:

 • 1 kuukausi: 9,99 $/kk (30 päivän rahat takaisin -takuu)
 • 1 vuosi: 4,99 $/kk, joka vastaa 59,88 $/3 vuotta (30 päivän rahat takaisin –takuu)
 • 3 vuotta: 2,99 $/kk, joka vastaa 107,64 $/3 vuotta (30 päivän rahat takaisin –takuu)

Onko RusVPN turvallinen?

VPN suojaa nettiyhteyttäsi, johon kukaan ulkopuolinen ei pääse käsiksi, ja takaa sinulle täyden yksityisyyden. VPN tekee netin selaamisesta turvallisempaa ja voit olla varma, että kukaan ei pääse käyttämään omia tietojasi tai sijaintiasi väärin. Tämän palvelun käyttäminen onkin yhtä tärkeää kuin ajan tasalla olevan virustorjunnan varmistaminen laitteillasi. Turvallisuuden takaaminen onnistuu niin, että VPN-palvelun kautta laiteesi ottaa yhteyden internetiin palvelimen kautta, joka voi olla kaukana omasta todellisesta sijainnistasi. RusVPN menee tietojesi turvaamisessa vielä entistä pidemmälle, sillä sen kautta käyttämäsi palvelin voi sijaita vaikka toisella puolella maapalloa. Näin sekä omat tietosi että varsinainen sijaintisi pysyvät varmasti muilta salassa.

RusVPN laitetuki

Palvelun käyttäminen takaa sen, että pidät tietosi turvassa, millä tahansa laitteella surffaatkin. Jos sinulla on useampia laitteita samanaikaisessa käytössä, voit aina hankkia toisen lisenssin. Toinen vaihtoehto on luoda omaan kotiisi VPN-reititin, jolloin voit käyttää palvelua samaan aikaan niin monella laitteella kuin haluat. VPN-reititintä käyttäessäsi erillistä sovellusta ei tarvitse ladata kaikille kodin laitteille, sillä reititin suojaa kaikkia laitteita, jotka yhdistyvät sen kautta internetiin. Vieläkin helpommalla pääset hankkimalla valmiiksi VPN:llä konfiguroidun reitittimen, jolloin sinun ei tarvitse asentaa sovellusta erikseen jokaiseen kodin laitteeseen.

RusVPN:n käyttö

Haluatko surffata anonyymisti ja samalla nauttia kaikesta mahdollisesta sisällöstä? VPN:n avulla voit varmistaa erilaisten sisältöjen turvallisen käytön paitsi kotikoneella ja puhelimellasi, myös muilla kotisi laitteilla ja yleisimpien käytössä olevien järjestelmien kanssa. Voit käyttää palvelua helposti esimerkiksi kotoa löytyvien medialaitteiden sekä pelikonsoleiden kanssa. RusVPN:n avulla myös esimerkiksi Amerikan Netflix-elokuvien ja -sarjojen katselu on paitsi rajoittamatonta myös turvallista miltä tahansa siihen liitetyltä laitteelta. Lisäksi voit kiertää maakohtaisesti tehtyjä rajoituksia, pitää yhteyttää ystäviisi Facebookin kautta, missä ikinä he ovatkin, ja poistaa lukituksia YouTubessa.

RusVPN on saatavilla seuraaville käyttöjärjestelmille ja laitteille:

 • Windows
 • Mac
 • Android
 • iOS
 • Linux
 • erilaiset reitittimet

RusVPN kokemuksia

RusVPN tarjoaa huippunopean palvelun ja rajoittamattoman kaistan, joka saattaa jopa nopeuttaa normaalia nettiyhteyttäsi. Jos nettiyhteyden tarjoajasi rajoittaa käyttämäsi yhteyden nopeutta, saatat saada huomattavasti enemmän kaistanleveyttä ja pätkimätöntä videomateriaalia käyttöösi, kun käytät VPN-palvelua. Nopeuden lisäksi RusVPN:n yksi parhaita puolia on sen helppo ja nopea käyttöönotto. Sovelluksen lataaminen on tehty niin helpoksi, että vähemmänkin tietokoneiden ja muiden älylaitteiden kanssa aikaa viettänyt voi tehdä sen varsin yksinkertaisesti itse.

RusVPN:n käyttö lisää turvallisuutta. Kotona omia nettiyhteyden vaativia laitteitasi käyttäessä oma IP-osoitteesi on tunnistettavissa ja sijaintisi voidaan saada tietoon. Kun käytät VPN:ää, käytät samaa IP-osoitetta useiden muiden käyttäjien kanssa. Jaettua IP-osoitetta ei voida jäljittää eikä käyttämiäsi nettisivuja voida yhdistää sinuun, jolloin anonymiteettisi on suojattu. Lisäksi RusVPN voi tehdä sinulle säästöjä, sillä kun tarkastelet esimerkiksi hotellien, lentojen ja autonvuokrauksen hintoja, antaa nettikauppa erilaiset hinnat IP-osoitteestasi riippuen, mutta VPN:n kanssa tämä ei ole mahdollista, sillä sijaintiasi ei suojauksien ansiosta pystytä tuolloin selvittämään.

Tyypillisimmin VPN-palvelunongelmat liittyvät sovelluksen lataamiseen tai yhteyden pätkimiseen. Vaikka nämä ovat yleisimpiä palvelun käyttäjien kokemia ongelmia, ne ovat myös hyvin helposti ratkaistavissa. Sovelluksen asentamiseen on olemassa yksinkertaiset suomenkieliset ohjeet, joiden avulla sen käyttöönotto on helppoa. Jos yhteytesi pätkii tai on suhteettoman hidas, kokeile ottaa yhteys maantieteellisesti lähempänä olevaan palvelimeen. RusVPN vastaa kaikkiin palveluun liittyviin kysymyksiisi ja auttaa mahdollisissa ongelmatilanteissa. Asiakaspalvelua on saatavana jokaisena päivänä 24 tuntia vuorokaudessa avoinna olevan asiakaspalvelunsa kautta. Yhteyden asiakaspalvelijaan saat helposti chatin kautta.

Plussat:

 • Netin selaus onnistuu turvallisesti
 • Voit salata sijaintisi sataprosenttisesti ja olla suojassa mainospommituksilta.
 • Nauti maarajoitettujen sisältöjen katsomisesta.
 • RusVPN toimii monella eri laitteella ja käyttöjärjestelmällä.
 • Palvelu ei kerää asiakaslokeja.
 • Palvelimet toimivat yli 30 maassa viidessä eri maanosassa.

Miinukset:

 • Yhdeksi kuukaudeksi otettu tilaus on paljon kalliimpi kuin kolmen vuoden sopimus.
 • Palvelinmäärä on pienempi kuin joillakin muilla vastaavilla palveluilla.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *