VPN puhelimeen

VPN puhelimeen

Hei! Oletko koskaan miettinyt, kuinka voit suojata yksityisyyttäsi ja tietojasi verkossa? VPN eli virtuaalinen yksityisverkko on ratkaisu tähän ongelmaan. Ja arvaatko mitä? Voit käyttää VPN:ää myös älypuhelimellasi! Kyllä, luit oikein, VPN puhelimeen suojaa sinua missä ikinä liikutkin puhelimesi kanssa. Tänä päivänä useat VPN-ohjelmistot tarjoavat sovelluksia, joita voit käyttää useilla eri laitteilla, mukaan lukien älypuhelimet. Mutta kuinka löytää oikea VPN puhelimeen? No, siitä kerromme sinulle kohta lisää.

VPN:ien suosio on kasvanut räjähdysmäisesti viime vuosina, ja syitä on monia: yksityisyyden suojelu, geoblokkauksen kiertäminen, turvallisempi yhteys julkisiin wifi-verkkoihin… lista jatkuu. Mutta mikä on tärkeintä, on valita oikea VPN, joka tarjoaa luotettavan, nopean ja turvallisen yhteyden. Ja kuten aiemmin mainitsimme, on hyvä valita sellainen, joka tarjoaa myös sovelluksen älypuhelimelle.

Älä siis huoli, olemme täällä auttamassa. Tässä artikkelissa opastamme sinua löytämään parhaan VPN:n puhelimeen, ja autamme sinua ymmärtämään, miksi se on niin tärkeä.

Hyviä VPN yhteyksiä puhelimeen

Tässä listä kolmesta parhaasta VPN yhteydestä puhelimeen. Jokaiselta toimijalta löytyy erillinen mobiilisovellus ja voit käyttää palvelua useammalla laitteella.

#PalveluOminaisuudetHintaHanki
1NordVPN
NordVPN
 • Helppokäyttöinen ja toimiva palvelu
 • USA Netflix ja torrentit toimivat
 • 61 maata ja yli 5000 serveriä
 • Ei lokitiedostoja
2,62€/kkHanki NordVPN
2ExpressVPN
ExpressVPN
 • Yli 2 000 palvelinta 94 maassa
 • Erinomaiset latausnopeudet
 • Netflix ja torrentit toimii
 • Kill Switch -toiminto
8,32$/kkHanki ExpressVPN
3Freedome
Freedome
 • Taustalla suomalainen F-Secure
 • Erinomaiset applikaatiot
 • Suomi lokaatio mahdollista
4,16€ / kkHanki Freedome

Mikä on paras VPN puhelimelle?

VPN-palveluita on monia, mutta kaikki eivät tarjoa mobiilisovelluksia. Miten siis löytää paras VPN puhelimelle? Alla on muutamia vinkkejä.

 • Hinta: VPN-sovellukset maksavat yleensä kuukausimaksun, mutta joitakin on saatavilla ilmaiseksi. Muista kuitenkin, että ilmaiset sovellukset saattavat rajoittaa datan käyttöä tai hidastaa yhteyttäsi.
 • Käytön helppous: Valitse sovellus, joka on helppo asentaa ja käyttää. Huomioi myös, että sovelluksen pitäisi toimia sujuvasti eri verkkoyhteyksissä ja -palveluissa.
 • Yksityisyys ja turvallisuus: Varmista, että valitsemasi VPN-sovellus suojaa yksityisyytesi todella hyvin. Tämä tarkoittaa, että sen pitäisi esimerkiksi salaamaan datasi ja estämään DNS-vuodot.
 • Laitetuki: Jos käytät VPN yhteyttä usealla laitteella, niin valitse palveluntarjoaja joka antaa asentaa sovelluksen useammalle kuin yhdelle laitteelle.

Kun olet löytänyt sopivan VPN-sovelluksen, voit asentaa sen puhelimeesi ja aloittaa turvallisen nettisurffailun. Muista kuitenkin, että VPN ei ole täydellinen: se ei esimerkiksi suojaa sinua haittaohjelmilta tai estä sinua vierailemasta vaarallisilla verkkosivuilla. Se tarjoaa kuitenkin erinomaisen lisäsuojan, kun surffailet netissä älypuhelimellasi.

Näin valitset sopivan VPN:n puhelimeesi

Onko sinulla joskus ollut tunne, että olet menettänyt yksityisyytesi netissä? Eikö sinusta tunnu siltä, että pitäisi voida suojata henkilökohtaiset tiedot paremmin? Tässä kohtaa astuu kuvioihin VPN, eli virtuaalinen erillisverkko! Mutta kuinka valita oikea? Hengitä syvään, autan sinua löytämään sopivan VPN:n juuri sinun puhelimeesi.

 • Ensimmäiseksi, sinun täytyy pohtia, mitä haluat VPN:ltä. Tarvitsetko sitä suojaamaan yksityisyyttäsi, vai haluatko päästä käsiksi maantieteellisesti rajoitettuun sisältöön? Vai onko molemmat tärkeitä? Nämä kysymykset auttavat sinua löytämään sopivan palvelun.
 • Toiseksi, katso mitä laitteita VPN tukee. Useimmat tarjoajat tarjoavat sovelluksia eri laitteille, kuten älypuhelimille. Tämä on hyvä, sillä voit suojata yksityisyytesi missä tahansa oletkin.
 • Kolmanneksi, tarkista VPN:n nopeus. Nopeus voi vaihdella paljonkin eri palveluntarjoajien välillä. On tärkeää varmistaa, että valitsemasi VPN ei hidasta liikaa nettiyhteyttäsi.
 • Neljänneksi, sinun tulee tarkistaa, kuinka monta samanaikaista yhteyttä VPN tarjoaa. Joissakin tapauksissa saatat haluta käyttää VPN:ää useammalla laitteella samaan aikaan.
 • Viimeisenä, mutta ei vähäisimpänä, tarkista VPN:n hinnan ja sopimuksen ehdot. Varmista, että saat vastinetta rahoillesi. Halvin ei aina ole paras, mutta korkein hinta ei myöskään takaa parasta laatua.

Kun otat huomioon nämä seikat, löydät varmasti VPN:n, joka sopii sinulle parhaiten. Suomalaiset ovat suosineet Freedomea, mutta viime vuosina palvelun taso on heikentynyt ja esimerkiksi Netlfixiä ei voi katsoa (Amerikka) Freedomen kautta.

Tietoturva älypuhelimella: VPN on ratkaisu

Tiedätkö, mikä yhdistää suomalaiset, jotka lataavat mobiilisovelluksia, tekevät verkkopankkiasiointia tai käyttävät sosiaalista mediaa kännykkänsä kautta? Kaikki he tarvitsevat suojatun yhteyden nettiin, erityisesti silloin kun he käyttävät julkista Wi-Fi-verkkoa. Tässä kohtaa astuu esiin VPN, eli virtuaalinen erillisverkko.

VPN on loistava ratkaisu, kun haluat suojata henkilökohtaiset tietosi ja varmistaa, että ne pysyvät yksityisinä. Mutta tiesitkö, että nykyään voit asentaa VPN-sovelluksen suoraan puhelimeesi? Monet VPN-palvelut tarjoavat omia sovelluksiaan, joita voit käyttää sekä Android- että iOS-laitteissa. Tämä tarkoittaa, että voit surffata netissä turvallisesti, missä ja milloin tahansa.

Turvallisuuden takia kannattaa tutustua tarkasti myös siihen, kuka VPN palvelua tarjoaa. Luotettavin ja turvallisin valinta suomalaiselle on Freedome. Tosin palvelu ei itsessään ole enää parasta a-ryhmää. F securen tekemä palvelu on kuitenkin luotettava ja turvallinen valinta, sillä F secure on todella tunnettu suomalainen kansainvälinen yritys.

VPN:n hyödyntäminen älypuhelimella: mitä sinun tulisi tietää?

Eikö sinusta olekin mahtavaa, että voit käyttää älypuhelintasi melkein kaikkeen? Mutta tiesitkö, että yksityisyytesi ja tietosi saattavat olla vaarassa, kun selaat verkossa puhelimellasi? Tähän on olemassa ratkaisu: VPN. Mutta mitä VPN tarkalleen ottaen on, ja miten voit käyttää sitä älypuhelimellasi? Selitämme kaiken sinulle tässä osiossa.

VPN eli Virtual Private Network on verkko, joka luo turvallisen yhteyden internetin ja laitteesi välille. Se naamioi IP-osoitteesi ja suojaa tietosi salauksen avulla. Tämä on erittäin hyödyllistä, kun käytät julkista Wi-Fi-verkkoa, joka on tunnettu haavoittuvuudestaan. Mutta ei hätää, VPN:n avulla voit surffata turvallisesti missä ja milloin tahansa!

Onneksi useat VPN-palvelut tarjoavat sovelluksia myös älypuhelimille. Tämä tarkoittaa, että voit suojata yhteytesi ja tietosi myös liikkeellä ollessasi. Mutta miten valita oikea VPN älypuhelimelle? Tässä vinkkejä!

Valitse palvelu, jolla on omistettu sovellus älypuhelimellesi

Ensinnäkin, varmista, että valitsemallasi VPN-palvelulla on sovellus juuri sinun puhelimellesi. Useimmat suuret palvelut tarjoavat sovelluksia sekä iOS:lle että Androidille, mutta on aina hyvä tarkistaa etukäteen.

Käyttäjäystävällisyys on avainasemassa

Älypuhelimella VPN:n käyttöön liittyvät toiminnot tulisi olla mahdollisimman yksinkertaisia. Siksi käyttäjäystävällinen ja intuitiivinen käyttöliittymä on varsin tärkeä. Voit lukea arvosteluja ja ottaa selvää, mitä muut käyttäjät sanovat palvelun käytettävyydestä.

Tarkista nopeus

VPN voi vaikuttaa internet-yhteytesi nopeuteen, joten on tärkeää valita sellainen palvelu, joka tarjoaa nopeita palvelimia. Nopeus on erityisen tärkeää, jos käytät VPN:ää esimerkiksi striimauspalveluissa tai suurten tiedostojen lataamisessa.

Hanki palvelu, jolla on hyvä asiakastuki

Asia, jota ei kannata unohtaa, on hyvä asiakastuki. Jos kohtaat ongelmia tai sinulla on kysyttävää, olisi hyvä, jos palveluntarjoaja tarjoaa nopean ja tehokkaan tuen.

Hyvän VPN:n löytäminen älypuhelimelle ei ole siis aivan yksinkertaista, mutta toivottavasti nämä vinkit auttavat sinua valitsemaan oikean.